Rensa i röran

Det sista halvåret har vi rensat, städat, sorterat, strukturerat och skänkt bort. Vi skulle lätt vunnit alla In/Ut-listor som många av de gröna bloggarna håller på med till STOR fördel Ut. Vi har åkt med lådvis till Second Hand-butiker och insamlingar och skräpet har sorterats på vår fina sopsorteringsstation (Sveriges modernaste! 😀 ) flera gånger i månaden.

Det blir så då man konstant och alltjämt renoverar ett gigantiskt hus på över 300 kvadrat men också restaurerar och planerar för framtiden. Vi bor i ett hem med 90 % skänkta, ärvda och begagnade möbler och man vågar inte tacka nej till saker som kanske skulle kunna vilja ha/behöva i det som ännu är oinrett/orenoverat. Då man sen står där inser man att det blev drivor med saker över som kan komma andra bättre till gagn än att stå och samla damm i vår gamla älskade byskola.

Så – då röjer och rensar man och tittar bedrövat på fler än pryl och tänker ‘Vad i klåen sparade vi den här för???’

Psst! Glöm inte rösta på oss som Sveriges Bästa Gröna Blogg 2012. Vill du hjälpa till, klicka på bannern längst upp till höger så kommer du direkt till röstningen! Tack på förhand.

Lycka, hälsa & välgång!

Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Rensa i röran”

  1. Det känner jag så väl igen 🙂 Vi ska ta en rensning och sortering av vårt förråd om två helger och det ska bli skönt att få ordning och reda. Efter nyåret, ska jag rensa i min garderob- inte för att jag har mycket med kläder utan för att jag behöver kläder som passar.

  2. Linda H: Det är ju så skönt att rensa!