Söndagsfunderingar

En läsare tipsar om att hon öppnar en ny barnsecondhand-butik i det nybyggda området Hornsberg på Kungsholmen, Stockholm, på lördag den 24 november.

De säljer begagnade kläder, leksaker, barnvagnar och andra tillbehör för barn 0-6 år.

De erbjuder alltid fem dagars öppet köp så länge prislappen sitter kvar och man kan uppvisa kvitto. Och man kan givetvis betala med kort.

Det är enkelt att sälja hos Bye Buy. I korthet lämnar man in det man vill sälja, och när det är sålt får man 40 % av försäljningspriset. Bra tips!!!

Idag gläds jag åt allt gott som kommer till mig. Jag väljer att enbart fokusera på det goda och positiva och bejaka det för att boosta det ytterligare. Det man sår får man skörda.

Vi hade en effektiv dag igår även om Johan åkte på tonvis med extrajobb då det gamla trätak vi valt att plocka fram i lekrummet var målat med limfärg som måste skrubbas eller slipas bort innan vi kan göra mer. Johan har valt att slipa för det kommer att gå lite fortare. 😛 Tacksam över hans kunnande på alla områden! 😀

Idag väntar lite mer fix och stök och sedan är vi bjudna på söndagsmiddag hos mormor & J. Mysigt – och gott; det VET man på förhand! 😉

Livet är fint och jag njuter av att få leva det fullt ut!

Vad funderar ni på idag?

Psst! Glöm inte rösta på oss som Sveriges Bästa Gröna Blogg 2012. Vill du hjälpa till, klicka på bannern längst upp till höger så kommer du direkt till röstningen! Tack på förhand.

Lycka, hälsa & välgång!

Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Söndagsfunderingar”

  1. Tja… Jag funderar på hur det är med Arvids kusin, vi ska träffas allihopa idag och det ska bli supermysigt!

  2. Ellinor: Åh, så roligt!

  3. Tack för tipset! Ska försöka gå förbi och kolla in den där barnsecondhanden. 🙂

  4. Jenny / En ekomamma i stan: Vad roligt!