Jag köper min jul hos Grön Gåva!

image

Förra veckan var jag in och handlade på Grön Gåva. Jag behövde fylla på inför julen och köpte bl.a hel kanel, vaniljstång, saffran, lakritsstång, julthé, glögg, choklad och lite olika kryddor.

Än idag är det min absoluta favoritbutik – tur för er att den finns på webben!

Brukar ni också handla där?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Jag köper min jul hos Grön Gåva!”

 1. Visst handlas det hos Grön Gåva. Skall väl egentligen inte avslöja favoriterna för då kanske de är slut när jag skall handla 😉 men torkad mango och banan samt chokladsortimentet är underbart… och flytande vanilj… och…….. Det finns hur mycket som helst att välja på. Tur att nätbutiken finns för det är lite långt från västkusten 🙂

 2. Beatrice: Härligt! 😛

 3. Hej!
  Idag var första gången som jag ramlade in på er blogg. Jag har spanat runt lite grann och när jag läste första inlägget på sidan (om Grön Gåva) så blev jag lite fundersam : ”Finns Grön Gåva i andra städer än Örnsköldsvik?” och visst inte, du och din familj är ju boende i Örnsköldsvik – min hemstad! Vad lustigt.
  Här sitter jag i Norrköping där jag och min sambo bott i 1,5 år och hamnar in på en bloggare från Övik! Världen (internet?) är litet trots allt!
  Jag tycker också mycket om Grön Gåva, det är en utomordentligt bra butik!
  Varma hälsningar
  Sofie

 4. Flyttlådan: Men så lustigt, välkommen hit! 🙂

 5. Vilket bra tips, jag ska titta in där!

 6. Queen of Kammebornia: Tror det finns en hel del där som ni kan gilla! 🙂

 7. Min favorit på Grön Gåva är chokladklubborna. Så goda att doppa i kaffe eller varm mjölk!

 8. Marie: Jaa! 😛