Lördagsfunderingar

Missa inte att Sobea har fraktfritt tom. 21 december!

Idag njuter vi av barnens glädje över överraskningen att deras lekrum är så gott som färdigt! En matta saknas och några andra smågrejor, men det är marginellt.

Vi vuxna tog en lååång, välförtjänt frukost med en massa komma-ikapp-prat – vi har verkligen inte fått nån kvalitetstid tillsammans de senaste veckorna.

Ikväll vankas glöggmiddag hos finaste vännerna med bästa gänget (ett år till och det räknas som tradition 😉 ) så denna dag ska få vara slapp och skön så länge den existerar. 😀

Hur ser er dag ut?

Psst! Ni får gärna rösta på Ekonördarna på Lyckobacken som Sveriges Bästa Gröna Blogg 2012. Vill du hjälpa oss kommer du enkelt till röstningssidan genom att klicka på bannern längst upp till höger. 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

3 kommentarer till “Lördagsfunderingar”

 1. Har och har haft en fin dag! Ikväll blir också bra!

  Dagen började med att jag och syster möttes upp i stan och jag fick allt (?) fixat! Hon följde sedan med hem och efter lunch gick vi ut en sväng i snöiga skogen – mysigt och vackert! Vi har strålande väder idag!

  Ikväll ska jag och mannen ut med grannarna. Vi ska käka julbord och bli underhållna 🙂 mycket trevligt!

  Jag har blivit inspirerad av dig att också göra ett lekrum. Vi har ett rum som skulle passa! Det hade också fått vara lite förvaring och så där, men absolut hade det kunnat bli ett fint lekrum! Vi får se!

  Ha det tipp!
  Kram!

 2. Ellinor: Det är gudomligt att ha ett eget rum åt dem och deras grejor. 🙂

  Ha det toppenfint!

  Kramalin

 3. Vad mysisgt det låter! Härligt att rummet äntligen är klart och att både barn och vuxna kan njuta!

  Jag har promenerat, tränat, hjälpt en vän köpa en klänning, fikat, myst med mina marsvin och nu vilar jag. Är så fantastiskt trött. Om jag orkar ska jag ställa mig och koka saftglögg ikväll, annars inga planer mer än att meditera.