Söndagsfunderingar

Även idag blir en mysig familjedag. Vi har struntat i de ‘borden’ vi egentligen hade inför denna helg till förmån för vila och varandra. Havrekex ska i alla fall bakas idag och vi är laddade för både lite kavling och gräddning. 😛

Gårdagens pepparkaxsbak blev makalösa! Tipset om att smörja plåtarna med smält smör och skippa bakplåtspappren var superduper – det blev de bästa pepparkakorna någonsin trots att barnen gjorde alla och de blev väldigt tjocka och kunde ha blivit sega och degiga. Dessa blev krispigt knapriga och spröda! 😛

image

Vad pysslar ni med idag?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Söndagsfunderingar”

  1. Efter gårdagens bakning så blir det i dag stan för att inhandla se sista julklapparna. J ska bara skotta först – för vilken gång i ordning vet jag inte. Gud vilken snö vi fått de senaste dygnen…… men en vit jul blir det iaf:-)

  2. mamma: Ja, nog fan bliren vit. 😉

  3. Mysigt! Jag och plutten ska till en vän nu på förmiddagen och senare är det mer hemmafix på schemat. Tror det är en trevlig söndag som väntar!

  4. Ellinor: Låter bra – vi siktar på det. 😀

  5. Pepparkaksbak 🙂 och lite välbehövlig städning. Nu ska vi åka och veckohandla och sen blir det mysfika i soffan.

  6. Älvan: Så himla skönt. 🙂