Lördagsfunderingar

Idag funderar jag inte utan befinner mig i ett konstant tillstånd av frid. Decembermånad har varit rent magisk, om än stundtals jättejobbig, för min andliga utveckling och gårdagskvällen med Johan, fylld av djup, intensiv meditation och andlig samvaro, öppnade upp det sista av hjärtchakrat. Jag släppte taget om allt gammalt, sade farväl och flöt med. Idag känner jag mig stärkt, smått upphöjd och lite som en nyfödd kalv – benen darrar lätt och sinnet känns nytt och fräscht.

Idag njuter jag och känner oerhörd glädje och en stor lättnad över att processen verkar vara i det närmaste klar och att jag äntligen hittat ‘hem’.

Dagen blir lugn och vilsam medan kvällen bjuder på julmys med kusiner, faster, farbror och farmor & farfar – skönt att sätta sig vid dukat bord. 😉

Hur ser er dag ut?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

7 kommentarer till “Lördagsfunderingar”

 1. Vad fint du beskriver!

  Dagen har börjat bra, plutten sov länge på förmiddagen så jag hann plantera om blommor och städa ordentligt i fönstren – känns superskönt! Nu är vi på väg att träffa mina halvbröder med familjer och jag ska få träffa min (hel)bror för första gången sedan juni och hans tjej för första gången öht – spännande!

 2. Ellinor: Åh så kul! Ha en toppendag!

 3. Du beskriver det så fantastiskt, känns lite som jag kan förstå trots att jag inte alls är där själv.

  Min dag ska jag ägna åt att flyta med, rensa upp och se om jag kan landa i några välbehövliga beslut.

 4. Therese: Tack snälla. 😀

  Åh, det låter som en bra idé!

 5. Det låter härligt! Jag är glad för din skull 🙂

 6. Linda H: Tack! 🙂

 7. Velkommen til den nye tiden <3