Ekologisk julkalender lucka nr 24 Julafton – Ekologisk silverängel från Lyckobacken by Johanna E. Fagerstedt!

Läs våra tävlingsvillkor här!

Lucka nummer 24, självaste julaftonsluckan, är vi själva med och sponsrar tillsammans med ekologiska guld- och silversmeden Johanna E. Fagerstedt.
I potten finns den fina och behjärtansvärda ängel jag designat och som Johanna tillverkar av ekologiskt eller återvunnet silver.

image

image

För att vara med och tävla vill vi att ni skriver vem som är er ängel och varför.

Tävlingen är nu avslutad!

Tävlingskommentarer som inkommer före midnatt räknas i tävlingen. Imorgon 07.01 presenteras vinnaren som då har ett dygn på sig att maila oss sin adress. Lycka till!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

42 kommentarer till “Ekologisk julkalender lucka nr 24 Julafton – Ekologisk silverängel från Lyckobacken by Johanna E. Fagerstedt!”

 1. Det finns flera änglar i mitt liv,mina barn och min alldeles egen skyddsängel betyder mycket för mej! Dom ger mej kärlek och styrka och vägledning i livet!

 2. Min ängel är min pappa för han har alltid ställt upp för mig. Vad jag än har valt att göra och vilka vägar jag valt att gå, det spelar ingen roll för honom, han är där för min skull i alla lägen. Detta är jag otroligt tacksam för.

 3. Min son är min ängel och mitt ivf mirakel. Han ger mig så mycket glädje och ger mitt liv en mening.

 4. Min mamma är min ängel. Hon ställer upp i vått och torrt och är dessutom en fantastisk mormor!

 5. Min ängel på jorden är min bästa vän Therèse som alltid finns för mig, lika mycket som jag finns för henne. Sanna vänner är ovärdeliga!
  Kram

 6. Mina två små flickor är mina änglar! Underbara och gör att dagarna blir glada, utmattande, frustrerande och meningsfulla!

 7. Min ettåring David är min ängel! Vi väntade många långa år på honom, och nu är vi så tacksamma och lyckliga att vi har honom! Lite tråkigt dock att min pappa inte hann träffa honom innan han blev ett annat slags ängel… (Han får vara med på ert hörn som min ängel nummer två!)

 8. Min mamma är ängeln i mitt liv. Hon har ett hjärta av guld och finns där för allt och alla. Hon är dessutom världens bästa mormor!

 9. Min sambo är min ängel. Hon finns alltid där redo med osvikligt stöd vad som än händer!

 10. Min familj är förstås mina änglar, allihop, men så har jag min älskade vän Marie som betyder allt för mig! Vi kan prata om allt och inget och jag vet att hon alltid finns där! Vi delar jobbiga och djupa tankar, men kan i nästa stund skratta tillsammans så tårarna sprutar… Att hennes familj är snudd på lika viktig för mig som min egen och vi trivs fantastiskt bra ihop, som en enda stor familj gör bara saken ännu bättre! 🙂

 11. Min mamma är min ängel för hon är alltid där för mig och ställer upp i alla lägen!

 12. Min make är min ängel. Vi växer åt samma håll och han finns alltid – inte bara som ett stöd utan som någon som får mig att utvecklas inuti och bli så bra jag kan.

 13. Jag själv, änglar som attribut har följt mig länge och jag har av helt olika personer fått höra den kopplingen – så det är helt enkelt det jag associerar änglar till.

 14. Min ängel är min mamma, som trots en stor kamp mot bröstcancer och tillhörande komplikationer funnits där för mig och alltid stöttat mig även under den här perioden, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i livet, och jag älskar henne något så otroligt! Hon är min lycko ängel och den finaste jag vet!

 15. Jag har flera änglar i mitt liv, både de som finns i livet och inte. En av dessa är min bästa kompis, helen för hon har alltid ställt upp och funnits vid min sida.

 16. Min mormor! Min mormor är min ängel och hon har alltid funnits för mig. Jag skulle bli överlycklig om hon skulle vinna denna – för det finns ingen snällare människa. Det är ren kärlek. Kram & kärlek

 17. min ängel är min underbara son. han är helt fantastisk. sen har jag ju mina skyddsänglar runt mig alltid.

 18. Min mamma – därför att hon är så bra 🙂

 19. Min lillasyster Ebba är min ängel 🙂

 20. Har flera änglar och de är tre.
  Så underbara att leva med.
  Söta rara och underbara
  pratar om min barnaskara.
  dem vill jag önska en underbar Jul
  och hoppas att nästa år blir lika kul

 21. min mamma – hon ställer alltid upp och är alltid så snäll.

 22. Min ängel är min lilla dotter på ett år!

 23. Mina två småflickor på 4 och 6 år är mina änglar. De är så öppna, nyfikna, generösa, spontana, kreativa och toleranta. Jag lär mig så mycket av dem!

 24. Min mamma! Bryr sig om alla och är en pratsam gladis 🙂

 25. Min sambo är min ängel. Han stöttar mig i vått och torrt. Jag är så glad att jag har honom. 🙂

 26. Min make är min ängel. Jag är höggravid denna jul och har svår foglossning så att jag knappt kan röra mig. Jag gav maken en STOR kram nu på julaftonsmorgonen och tackade honom för att han har gett familjen en sådan underbar jul.

  Han har köpt nästan alla julklappar, köpt gran, satt upp ljus, julpyntat, städat, hittat på överraskningar till barnen, lagat mat och tagit hand om sin familj på ett fantastiskt sätt.

  Nämnde jag att jag fick julfrukost på sängen imorse?

 27. Jag skulle kunna säga att min dotter är min ängel men faktiskt så har jag än riktigt ängel som lever bland molnen sedan 8 år tillbaka. Det var för 8 år sedan en av mina bästa vänner avled i sviterna av den dumma cancern. Vi var bara 16 år gamla då och inte hade jag då tänkt att det var min väns begravning som skulle vara den första jag skulle gå på i mitt liv, men så blev det och sedan dess är han den finaste ängeln jag vet. Jag hoppas att han tittar ner på oss från molnen och vet att jag tänker på honom dagligen. Jag saknar honom så!

 28. Min lillebror är min ängel. Trots att vi bor i olika länder så finns han alltid där för mig. När han är hemma så hjälper han mig med mina två små. Han är osjälvisk, givmild och sätter ofta andra före sig själv. Är svårt att beskriva hur mycket han betyder för mig. Jag är så glad att jag har honom!

 29. Min pappa som förra året gick bort i cancer alldeles för tidigt. Han är min och mina barns ängel.

 30. Det är vår älskade dotter som föddes igår den 23dec, det såg illa ut ett tag så vi är glada att allt gick bra och vi fick fira jul med vår älskade ängel!

 31. Ellinor Hållbus: Grattis! Usch då, skönt att allt gick bra!

  God jul!

 32. Mina änglar är mina söner på 2 år och 6 månader. De har visat mig vad som gör livet värt att leva!

 33. Min mamma helt klart! Hon ställer alltid upp, både med sin tid, omsorg och ekonomiskt. Ger alltid goda råd om jag skulle behöva det!

 34. Mina änglar är mina båda föräldrar som trots att de är fullt arbetande + renoverade huset hade plats för mig & min lilla familj i höstas när vi blev utkörda ur vår lägenhet pga en brand. I nästan tre månader bodde vi hos dem & det var vår räddning i allt det jobbiga.

 35. Min ängel är min pappa, han har ställt upp för mig otroligt mycket då jag mått dåligt. En ängel med tålamod 🙂

 36. Min ängel är/var min morfar som dog 1997. Han hade ett fantastiskt lugn och en förmåga att se människor. Och klagade aldrig, trots att han var hjärtsjuk sen 18 års ålder. Han var och är min stora förebild!

 37. min ängel är min fina moster som alltid ställt upp för mig om och om och om igen…tack

 38. Min ängel är min dotter Tova, som dog tre veckor gammal, 31/10 -11. Trots fyra öppna hjärtoperationer gick hennes liv inte att rädda och hon är för alltid saknad.

 39. det finns många änglar i min närhet. Min senaste lilla ängel är mitt barnbarn Tuva som ska döpas på annandagen. om jag vinner skulle jag denna fina ängel till henne

 40. Min fantastiska dotter Mathilde. Glad, tuff, charmig och otroligt pratglad. Ett riktigt charmtroll!

 41. Min storasyster. Ställer alltid upp i vått och torrt!

 42. Tack alla som tävlat i år! 😀