God jul önskar vi er alla!

En underbar jul fylld med värme, närhet och en och annan eko-godsak – allt det hoppas vi på åt oss alla!

Vis av tidigarde år brukar ni ta semester från att läsa bloggen så i år tänker jag, för första gången, ta långledigt och umgås med min fina familj! Vi ska busa, kramas, spela nya favoritspelet från Gro Play och ‘bara vara’. Jag ska bo i mina Sobekläder – oavsett aktivitet, och mobilen kommer att få vila rätt rejält den med. 😉

Bortsett från att vinnaren av dagens lucktävling presenteras imorgon samt en graviduppdatering strax innan så kommer jag att vara ledig med familjen tills efter trettondagen. Vi ses igen måndag 7 januari, men – då presenteras den största nyheten någonsin på bloggen någonsin så håll utkik 08.00 7/1.

Under vår ledighet kommer webbmaster att göra en hel del ändringar på bloggen så den håller stängt från 26/12 – 6/1 och kommer kanske under vissa tider att var onåbar. Ni kan såklart kommentera och maila som vanligt men jag kommer att göra mig rätt onåbar och pga. teknikfix så bör ni inte räkna med samma snabba svar som annars. 🙂

Var nu rädda om er och strö stjärnglans över er julledighet!

image

Ljus & kärlek,

Malin med familj


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

14 kommentarer till “God jul önskar vi er alla!”

 1. Ha en riktigt God Jul och njut av varandra och ledigheten!
  Kram Caroline

 2. Caroline L: Tack detsamma! Kramalin

 3. En riktigt God och mysig Jul samt ett Gott Nytt 2013 önskar jag er. Skall bli spännande att se om min gissning ang 7/1 stämmer 😉

 4. Beatrice: Åh, nu blev jag nyfiken! 😀

 5. God jul och gott nytt år önskar jag er! Njut av ledighet så ses vi i januari!

 6. Therese: Tack detsamma! <3

 7. God jul! Ta hand om er och jag hoppas att ni har en underbar ledig tid tillsammans! Kommer att sakna inläggen men det finns ju så mycker att gå tillbaka att läsa.:-D kram

 8. Linda H: Detsamma, rara du! Kramalin

 9. Ha en god jul!

 10. Annica: Tack detsamma!

 11. God jul och gott nytt år! Hoppas att ni får en riktigt skön ledighet!

 12. Jenny / En ekomamma i stan: Tack snälla – detsamma till er! 😀

 13. Hoppas du får en fantastisk ledighet med familjen! Det är er väl unt 🙂

 14. Älvan: Tack så hemskt mycket! Och detsamma såklart. 🙂